Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nativii care apartin acestui semn astral ar trebui sa se simta in forma, plini de energie, entuziasti, increzatori, pusi pe fapte mari. Ceea ce, pana la un punct, ii deranjeaza este activitatea domestica.

Mai ales femeile se vor simti impovarate de treburile gospodariei. Dar, dupa 8 aprilie, nevoia de ordine, curatenie, armonie, gust si eleganta vor fi resimtite de ele, in ciuda suprasolicitarii si oboselii, pana la urma, un factor de echilibru. Dupa ce casa a fost intoarsa pe dos, in vederea curateniei, efortul este dat uitarii si ramane placerea confortului. Luna Plina si eclipsa se asaza pe casele sanatatii de unde pot patrona scurte intreruperi ale circuitelor mentale: uita, incurca, se demobilizeaza repede, se enerveaza. Migrene trecatoare, insomnii si iritare.

Daca pentru iritare exista si un sambure de motivatie reala, atunci tabloul starii de sanatate se coloreaza spre o disfunctie a sistemului nervos pe termen scurt. Acolo unde terenul e subrezit de varsta si alte boli, starile de tensiune nervoasa sunt mai greu de controlat.

Cei care nu-i simpatizeaza pe Tauri soptesc, sporovaiesc, planuiesc, se pun de acord. Acelora, ziua de 10 aprilie le este prielnica. Dar nativi nu vor sti asta; ei vor auzi mai tarziu cate ceva neplacut formulat la adresa lor: sa retina ca acele vorbe nu vor fi deloc spontane ci vor fi fost pregatite in aceasta perioada.

Atentie sporita la perioada cuprinsa intre 6 si 8 aprilie, cand se pot contura conflicte deschise intr-o directie ce se poate concretiza fie in familie, fie in relatiile de afaceri, fie intr-o posibila colaborare. Nu sporiti discordia, dar reevaluati cu luciditate viitorul proiectului.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...