Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), starea de sanatate este buna sau vizibil imbunatatita. Se contureaza momente prielnice pentru a face o schimbare la locul de munca (atributii, relatii personale, salarizare, program, etc.) sau chiar a locului de munca ori al identificarii unui al doilea job. Cei care nu au in prezent un loc de munca stabil pot in aceasta perioada si in urmatoarele 2-3 saptamani sa aiba o sansa reala de a rezolva acest sector de viata.

Din 9 septembrie, pe sectorul muncii, se va instala Marele Benefic care va actiona in diferite forme. De exemplu, sa permita restabilirea, printr-o hotarare legala, a pastrarii in functie a unui nativ, a reincadrarii lui, in conditiile anterioare declansarii unui litigiu. Tot din aceasta zi, pe casa sanatatii, Jupiter va deveni un sprijin esential pentru sanatate.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), se pot petrece tot felul de evenimente care vor scoate la iveala ostilitati mai vechi, antipatii mai noi sau va consolida imposibilitatea nativului de a coopera, de a incheia un acord. In cuplurile subrede conflictele pot degenera plecand de la un fleac, rascolind resentimentele nerezolvate.

Cel mai indicat ar fi sa se evite toate intalnire care au ca scop discutarea unor chestiuni importante, de viitor, pentru o perioada mai potrivita. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), premize astrale favorabile demersurilor pentru a rezolva o chestiune oficiala, legala, la capatul careia nativul sa obtinuta un avantaj material, un beneficiu moral, un sprijin social, o suma de bani.

Pentru asta trebuie sa intocmeasca dosare, acte, sa ia aprobari, etc. Unii vor fi preocupati de stabilitatea copiilor lor motiv pentru care fac de pe acum gesturile generoase de transfer a unor bani sau proprietati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...