Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 3 octombrie este dedicata banilor si preocuparilor financiare sub toate aspectele: calcule, chibzuiala, demersuri, dialoguri, plati, proiecte etc.

Nota speciala este data de conditiile ridicate de “hartii”: chitante, facturi, contracte, documente oficiale. Pe 4, 5 si in prima parte a zilei de 6 octombrie se poate instala, in starea de spirit si implicit in reactiile si comportamentul nativilor, un soi de inhibitie care ii impiedica sa se poarte firesc, sincer si deschis. Tendinta generala este de a fi rezervati, discreti, secretosi.

Unii ascund ceva fata de apropiati (un proiect, o intamplare, o nemultumire). Atentia lor se concentreaza pe rezolvarea acelui fapt de viata dar, in permanenta, se vor ridica o serie de circumstante care le vor ingreuna demersul: fie nu pot depasi un obstacol de gandire, fie un interes le dirijeaza intentiile, fie o chestiune de mentalitate sau constiinta le pune frana ori de cate ori gasesc o cale de actiune.

In acest proces launtric framantat intra in joc, in proportii diferite, in functie de varsta si rol social, realitatile exterioare concretizate pe directia, munca, bani, profesie, relatii ierarhice si detaliile nestiute, ramase intr-un con de umbra, pe care nu le pot estima, cum ar fi subminarea lor de catre rivali, actiunile desfasurate in cercuri de influenta straine lor.

Casa muncii si a vietii profesionale ramane delicata, fiind presarata cu evenimente modeste ca importanta dar semnificative pentru directia generala de evolutie a acestui sector astral. Venus va intra pe 8 octombrie in casa a V-a a placerilor vietii, sporind interesul pentru avantajele sau speculatiile materiale. In plan afectiv, Venus, alaturi de Marte, va consolida relatiile personale bazate pe sentimente care vor deveni a fi cu atat mai trainice cu cat sansa unui beneficiu personal intrezarit este mai consistenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...