Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ciocolata cu piper! Va place? Cam asa va evolua saptamana viitoare pentru acesti nativi care vor incepe sa beneficieze (pana la un punct) de influxurile conjugate la propriu si la figurat ale planetelor Venus si Mercur, in casa carierei.

Discutii utile care suna ca niste invitatii sau ca niste propuneri de a se alatura unor forme de activitate tentante pentru ca par a aduce, la prima vedere, succes sau notorietate. Daca unii nativi se dau in vant dupa asa ceva, inutil striga astrologul in urma lor, sa fie atenti pe unde calca. Sunt multe motive astrologice pentru care tot ce apare acum intr-o ipostaza publica sa nu fie in realitate asa: situatii volatile, vulnerabile, efemere, neserioase chiar ori vicioase le pot face cu ochiul. Luna Plina din ziua de 5 ianuarie priveste casele comunicarii si invataturii de toate tipurile si la toate nivelurile.

Situatiile create in acest context, in preajma acestei date, au vocatia de a pune in evidenta un gol de cunoastere sau de pregatire profesionala, uneori in ciuda unor diplome care, pana la proba contrarie, cum este cazul acum, lasa sa se inteleaga ca ar fi vorba de niste persoane pregatite profesional temeinic si profund. Carentele se pot corecta daca acestea sunt identificate repede iar nativul in cauza este tanar.

Daca este vorba de maturi,atunci reflexul acestor incercari se indreapta spre casa meseriei: in astfel de cazuri, se va rosti si se va justifica celebra formula: “i s-a acordat incredere dar n-a facut fata exigentelor”. In ansamblu, atat ziua de 5 ianuarie cat si intreaga saptamana pe care o analizam nu este favorabila examenelor de nici un fel. Tensiuni socio-profesionale, crize de autoritate, relatii furtunoase cu familia din care provin. In situatia unor procese pornite cu 2-3 ani in urma, poate fi vizat patrimoniul personal, al familiei sau chiar al celor apropiati prin tot felul de proceduri juridice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...