Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), nativii vor tinde spre logica si ratiune, rabdare si metoda, atentie si putere de concentrare in desfasurarea unor activitati profesionale sau in procesele de invatare.

invatare. Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, se va observa o dinamica speciala pe casa a X-a, a rolului social. Unii pot primi investituri si onoruri, sau numiri intr-o functie, fapt ce va surprinda pe toata lumea, mai ales daca persoana in cauza este tanara, are o experienta redusa ori nu corespunde, conform criteriilor in vigoare, acelei responsabilitati.

Celor tineri acest peisaj astral le va fo cu deosebire favorabil dupa 7 decembrie, prin interventia Micului Benefic care le va deschide calea spre ascensiunea profesionala dorita, spre notorietate, succes, aplauze. Dar si Berbecii, la randul lor, trebuie sa fie la inaltimea momentului dand dovada de curaj, spirit tanar, initiativa si pregatire profesionala corespunzatoare. Altfel, aceasta etapa va fi catalogata drept un succes intamplator, nemeritat.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, sfaturi de taina cu prietenii si apropiatii sau cu persoane care le fac bine prin caldura sufleteasca si increderea pe care le-o insufla.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, rastimp mai greu de suportat in planul sanatatii (migrene, griji care le fura somnul, enervari si stari de spirit pe care trebuie sa si le reprime). Dintre multele cauze posibile, cel mai frecvente motive de ingrijorare vor fi legate de bani, plati, salarizare, stabilitatea locului de munca.

Atentie sporita in perioada 9/10 decembrie cu privire derapajul unui conflict personal sau al unei dispute colective (asociati, colegi de contract) in care Berbecii se pot implica si care poate degenera spre un proces cu acuzatii si complicatii majore sau cu despartirea de un colectiv in conditii furtunoase. Pe acelasi fundal dezagreabil, pot evolua si relatiile deja viciate intre soti care acum vor cunostea un apogeu prin tonul si continutul unor afirmatii si acuzatii sau prin pretentiile si amenintarile care vor fi lansate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...