Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, efort de a se acomoda cu idei pe care nu le acceptă în totalitate și asupra cărora păstrează importante rezerve de neîncredere; constrângeri sociale, profesionale sau umane născute din relația elev, student/profesor, începător/maestru sau subordonat/lider care începe să nu mai fie confortabilă sau justificată: povară, condiție impusă abuziv, exces sau subordonare, motiv pentru care nativii nutresc o intensă dorință de eliberare.

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și le-ar putea înlesni, până spre 26 noiembrie, câștiguri modeste, mici avantaje, oportunități bănești, ajutoare sau susțineri financiare modeste.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, mai ales asupra unora dintre cei care au 41 – 43 de ani, se pot exercita vibrațiile destabilizatoare ale unor tranzite complexe, mai greu de gestionat, care implică natura fizică și personalitatea câte unui nativ, relațiile lui parteneriale și/sau contractuale, rivalitățile, dușmăniile și cariera.

Uneori, nativii vor simți nevoia să facă un gest neobișnuit, să aibă o inițiativă care să-i surprindă pe aceia; alteori, ar putea să fie vorba de nevoia de a reacționa prompt față de acuzațiile nedrepte, calomniile, alianțele menite să-i destabilizeze din funcție ori să le șubrezească autoritatea în colectivul din care fac parte. Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, nevoie de solidaritate și ambianță prietenoasă, dorința de a se relaxa în prezența unor persoane apropiate: petrecere, excursie, activitate ludică.

Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, Luna va accentua niște disfuncții organice care le pot induce o stare de agitație și de nemulțumire (insomnii, frământări interioare, porniri pătimașe) justificată, poate, și de evenimentele de la locul lor de muncă care îi alarmează sau îi enervează.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...