Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodia este bine sustinuta de doua planete masculine care dau energie si rezistenta la efort.

Semnul lor zodiacal este angajat, prin Soare, la constructia fazei de Luna Plina din ziua de 4 mai, cand Luna se va afla in casa lor a VII-a, dand multora dintre relatiile parteneriale, o nota conflictuala sau periculoasa, in ambele ipostaze, neplacuta, enervanta, continand o doza de incorectitudine.

Pe un astfel de context si Taurii pot gresi, atacand violent orice persoana care ridica o spranceana (sau asa li se pare lor), apeland la mijloace de “desfiintare” a preopinentului disproportionate sau nedrepte. Intreaga perioada cuprinsa intre 3 si 5 mai este nefavorabila negocierilor (mai ales a celor care vizeaza o impacare), proceselor, depozitiilor sau semnarii contractelor: atentie la o serie de realitati si conditionari neindicate intr-un contract care vor schimba datele problemei, dupa semnarea lui, in defavoarea Taurilor.

Intre 5 mai dupa-amiaza si 7 mai se instaleaza o situatie oarecum anacronica: simt o mare nevoie de a pleca de acasa, de a face o scurta calatorie, ori de a se deplasa cu un scop precis dar, tot felul de mici piedici, le schimba in permanenta programul. Comunicarea cu strainatatea e complicata de tot felul de mici neconcordante.

Pe 8 si 9 se pot confrunta cu un blocaj, alteori pot fi dezamagiti de felul in care ei evolueaza in vederea punerii la punct a unui proiect. Apar si elemente subtile care-i bruiaza venind dinspre educatie, constiinta profesionala, criterii religioase, probitate morala care complica deciziile ce ar impune sacrificiul sau incalcarea unora dintre aceste repere cu un delicat proces de constiinta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...