Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), discutii, schimburi de idei, consultari, informari cu privire la posibilitatea de a face bani dintr-o activitate in care intra, direct sau indirect componenta “strainatate”, prin intermediul persoanelor sau institutiilor. Cel mai mult ii va interesa cadrul juridic, in care vor putea desfasura acele activitati si cum vor putea evita conditiile sau barierele impuse de legile ce controleaza respectiva activitate sau care actioneaza doar pe teritoriul uneia dintre tari (cea in care locuiesc sau cea in care isi vor desfasura activitatea).

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), se va contura un rastimp al discretiei impuse de nevoia de a-si securiza un proiect sau de a nu face cunoscute planurile si intentiile lor. Aspect relativ bun pentru cei care sustin probe la care e nevoie de rabdare, metoda, atentie pe detalii, concentrare. Mai putin favorabil, examinarii orale. A se evita, intreaga saptamana, drumurile pe apa, sporturile nautice si distractiile legate de apa sub orice fel: mal de rau, de lac, largul unui lac, al Marii, cascadele, bazinele sportive, etc. Atentie sporita pe 8 iulie la riscul unor accidente care pot proveni si de la Foc sau Pamant.

Nu plecati la drum lung in acea zi. In acest sector, va opera, pe 4 iulie, faza de Luna Noua ceea ce va da zilei o greutate specifica astrala care poate fi resimtita si in alte sectoare de viata decat cele semnalate de noi, in functie de harta personala.

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, intre rude si sot/sotie se pot naste reactii temperamentale, greu de stavilit. Interesele partilor vor fi divergente iar sentimentele impartasite nu vor fi de loc comode auzului. Dimineata zilei de 8 iulie este cea mai incarcata, pentru ca Taurii pot “exploda” pe fondul unor tensiuni mai vechi care se incarca cu semnificatia evenimentelor de ultim moment.

Pe 8 iulie, nativii se vor ocupa de copii, de propriile nevoi afective, manifestand dorinta de a se calma si stabiliza prin activitati practice care sa le dea sentimentul ca in viata lor este ordine.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...