Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 ianuarie, nativii din Taur se pot resimti dupa oboseala unor zile solicitante ca efort fizic, stres, oboseala, agitatie, alimentatie in exces. Chiar si cei care s-au purtat cumpatat in ultimele zile pot avea dureri de cap si stari de nervozitate a caror origine se afla in fondul lor sufletesc ce nu-si afla linistea.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa a X-a si, pentru unii, el poate fi un aliat in perspectiva unor discutii cu privire la o activitate, o functie, o misiune, o sarcina importanta socio-profesionala. Poate fi vorba de o oferta care sa-i surprinda doar ca, etapa se epuizeaza repede, in seara zilei de 8 ianuarie, cand Mercur, revenind in casa a IX-a, va stagna aceste demersuri.

Daca vor ramane valabile, ele vor putea fi repuse pe tapet dupa 14 februarie. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion, in casa a VII-a a cerului lor astral si va tulbura, in proportii diferite, relatiile partenerilor implicati intr-un conflict. Sunt posibile manevre viclene ale unor persoane care vor sa-l sicaneze pe un nativ din Taur dar si acesta, la randul lui, nu se va da inlaturi, apeland la tactici ascunse.

Atentie la discutiile, aparent inofensive, care se vor purta intre 4 si 6 ianuarie care au scopul de a-i provoca pe nativi. A nu se lua decizii importante intre 4 si 8 ianuarie, a nu se semna contracte; ulterior, in forma sau fondul acestora, se vor descoperi vicii sau erori intentionate.

Este bine ca nativii sa nu se lase purtati de ambitii si vanitati intre 4 si 6 ianuarie dimineata. Intre 6 ianuarie (dupa ora 9 dimineata) si 8 ianuarie (ora 18), unii pot primi bani si cadouri, atentii substantiale din strainatate sau aprobari ori incuviintari in legatura cu un proiect.

Din seara zilei de 8 ianuarie ei vor fi obligati sa puna un pic de frana in demersurile lor, sa reanalizeze o directie de viata importanta, sa se inarmeze cu rabdare si sa astepte limpezirea apelor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...