Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, nevoia de stabilitate va fi sporita in urma provocarilor lansate de Jupiter, in tranzit prin casa a VII-a. Relatiile parteneriale vor fi subrede si vor scoate la iveala nereguli de gandire si actiune. Nativii ar putea fi obligati sa faca un adevarat slalom printre provocarile de moment si disfunctiile mai vechi, majore, care continua, nestingherite, sa le greveze linistea si calmul in viata de familie, in afaceri si contracte.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21′, si 4 decembrie seara, mesaje legate de nevoia de a intra in normalitate cu privire la acte si documente privitoare la bani, bunuri si avantaje pe care le-au primit deja ori care intarzie, tocmai din cauza nerezolvarii acestor aspecte administrative.

In ziua de 3 decembrie, se va produce faza de Luna Plina in Gemeni care va accentua aceste ipostaze ori va evidentia aspecte noi. Totul se indreapta spre o directie legala, totul le sugereaza nativilor unde si cu ce mijloace ar trebui sa actioneze ori sa interpreteze situatia prin care trec. Intrarea in miscare retrograda a planetei Mercur ii va ajuta pe Tauri sa reevalueze corect starea in care se afla o cauza, un dosar ori un proces de tipul partaj, iesire din indiviziune, mostenire, pretentie materiala.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37′, si 6 decembrie seara, nativii vor avea destul de putin chef sa faca conversatie, mai ales daca va fi vorba de mondenitati, amabilitati si alte dialoguri gratuite, formale, care nu aduc spor de cunoastere sau nu sunt utile.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38′, si 8 decembrie mobilizare interioara pentru a rezolva chestiuni curente de familie ori pentru a-si impune punctul de vedere si interesul personal in relatia cu rudele. Se va mentine, intreaga saptamana, un factor de stres intens, cu efecte in plan organic, ce pot afecta fiziologia sistemului nervos, cerebral, cognitiv si senzorial ori a celui renal/urinar.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...