Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 si 3 aprilie, Taurii pot primi informatii, aprecieri, avertismente sau comentarii legate de felul in care se poarta, actioneaza, gandesc sau conduc o activitate publica, care ii va surprinde atat prin continutul cat si franchetea rostirii. Unele persoane, animate de acest tranzit, isi pot lua inima in dinti, in privinta unui demers cu miza socio-profesionala, si vor aborda pe cineva in vederea punerii in aplicare a respectivei intentii.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata, Taurii pot manifesta disponibilitatea de a se impaca cu prieteni sau simpli cunoscuti, de a netezi o situatie “sifonata” de evenimentele neplacute din trecut. Tranzitele acestei perioade ar trebui sa-i faca constienti de carentele de comportament si responsabili de propriile greseli si, prin asta, mai buni si gata sa se indrepte.

Daca este vorba insa de chestiuni sentimentale, atunci, principala lor grija va fi aceea de a invoca principiile morale, nefiind ingaduitori cu cei care le-au gresit. Chiar daca, in sufletul lor, sentimentele i-ar impinge spre regrete sau duiosie, ei vor incerca sa transmita, prin comportamentul lor inflexibil, ca le aplica acelora pedeapsa meritata.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata, Taurii se vor confrunta cu efectele fazei de Luna Noua care le va ravasi psihicul. Unii vor fi irascibili, inconsecventi si se vor enerva din orice fleac. Altii vor avea impresia ca fiziologia organelor de simt si functiile creierului “patineaza”, recurgand la calmante.

Intr-un alt plan, unii se pot intrista din cauza evenimentelor legate de munca care se petrec aievea sau despre care doar se vorbeste in soapta. Ideile care le vor trece in aceasta perioada prin minte, in incercarea de a se apara, de a se proteja nu e bine sa fie luate in serios ori puse in aplicare. Vor fi ganduri starnite de manie si solutii nascute din “spaima zilei de maine”.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, mentalul lor va fi stabil, dand dovada de spirit practic, logica iar reactiile lor fi echilibrate si adecvate situatiei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...