Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, nativii vor fi obligati sa faca o serie de concesii, sa se plieze pe o situatie de moment la locul de munca ori sa faca uz de diplomatie pentru a-si pastra statutul in institutia unde activeaza si de unde primeste bani.

Pentru unele persoane, daca acestea se afla in litigii de munca cu un angajator, se poate ajunge la o hotarare finala, in favoarea lor, pot obtine ceea ce revendica sau pot fi readusi sa lucreze in conditiile contractuale stabile mai demult si incalcate prin masuri abuzive comise impotriva lor, fata de care Taurii s-au ridicat cu pretentii, contestatii, revizuiri sau procese.

Din 7 octombrie, acest context va beneficia de o alta ipostaza astrala, aceea ce rezolvarii pe calea negocierii. Perioada favorabila unor discrete ameliorari ale unor simptome organice. Nevoia de a face mai multe consulturi medicale, de a verifica un set de analize cu un al doilea, efectuat in conditii mai bune, mai performante din punctul de vedere al aparaturii sau al acuratetei tehnico-medicale precum si nevoia de a obtine un al doilea punct de vederea medical asupra oportunitatii unei interventii chirurgicale, al unui tratament, al unei abordari terapeutice de orice natura.

Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, starile de spirit ale momentului nu sunt de loc un aliat al nativilor daca acestia vor aborda pe cineva pentru a-si rezolva o problema. Indiferent cum se vor exprima sau cum vor pune problema, ei vor irita preopinentul si vor starni reactii negative.

Riscul de a se pronunta hotarari sau de a se lua decizii in defavoarea lor pe fondul unui conflict mai vechi (divort, partaj, iesire dintr-o asociere de afaceri, renuntare la un colaborare, intreruperea unui contract). Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, intentii oneste cu privire la intrarea in legalitate intr-o chestiune patrimoniala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...