Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 si pe 7 noiembrie, Luna le va tranzita semnul natal, dandu-le ceva mai mult chef de viata, accentuand sau stabilizand niste dorinte, de cele mai multe ori privind registrul personal, intim, particular, si nu de maxima importanta: mici placeri, mici concesii, mici rasfaturi culinare, cosmetice sau de reprezentare.

Totusi, pe 7 noiembrie, imediat dupa miezul noptii, la ora 0:22 se va produce faza de Luna Plina cu Soare in Scorpion si Luna, in opozitie, in Taur. Este Luna Plina a acestor nativi, eveniment care ii face sa ia act ca ceva din existenta lor, intocmit pe un aspect similar acum un an, se incheie si ca ceva nou apare in viata lor.

Registrul vizat este cel al relatiilor parteneriale, conjugale, de afaceri, procesuale sau doar conflictuale. Chiar si asa, momentul este unul delicat: unele relatii se pot termina pe fondul invidiei sau geloziei, colaborarile pot sfarsi lamentabil pe fondul unor gesturi egoiste sau incorecte, iar alteori o serie de contracte se pot reformula pe baza unor clauze care nu convin.

Taurii vor simti ca sunt fortati sa accepte ceva ori sunt constransi sa cedeze intr-o privinta. Aspectul critic se intensifica intre orele 16-18, colorandu-se cu un posibil conflict, cu o luare de atitudine fatisa, cu un refuz al situatiei limita in care sunt pusi.

Intreaga zi mediteaza la ceea ce li se intampla si, brusc, dupa-amiaza, nu mai rabda pacaleala sau manipularea si trec la atac. Delicata ipostaza se poate manifesta, in cazul unora, in legatura cu relatiile de familie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...