Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, Scorpionii vor aborda o atitudine principiala dar totodata si foarte precisa cu privire la unii prieteni sau la un grup intreg de persoane alaturi de care desfasoara activitati de loisir, de compensare sau de socializare. Scorpionii vor fi foarte atenti la ceea ce se spune despre aceste persoane pentru nu fi identificati la randul lor, prin vecinatate sau solidaritate, cu slabiciunile si vinile acelora. Sentimentele nu vor conta deloc in acest proces de analiza si triere.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, este posibil ca acesti nativi sa-si doreasca sa se linisteasca psihic si organic, decizand sa nu se mai implice in activitatile care ii solicita.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, Luna va strabate casa I a cerului lor astral si va “inflama” potentialul – si asa crescut – al celor planetelor Jupiter si Marte, aflate in tranzit prin zodia Scorpionului, motiv pentru care aceste persoane vor dezvolta atitudini radicale, un fel de a vorbi categoric, nedandu-se in laturi de la replici usturatoare si remarci care contin, in afara observatiei, si un ton acuzator. Marte, intrat pe 9 decembrie, in semnul lor zodiacal natal, va constitui, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018, un aliat si un factor de rezistenta, de aparare si atac, dandu-le acestor nativi o forma fizica si psihica remarcabila prin capacitatea de a valorifica toate virtutile ce decurg din aceasta postura astrala. Casa banilor ramane solicitata de tranzitul celor patru planete aflate in Sagetator, alcatuind un substrat astral favorabil activitatilor legale sau patronate de acte si decizii oficiale. Conversatiile curente nu vor fi prizate de catre Scorpioni, care vor aborda un aer preocupat, concentrat pe chestiuni ce nu pot fi discutate in mod deschis sau cu oricine. Uneori, aceasta discretie le va fi utila, alteori ei o vor cultiva doar pentru a parea mai interesanti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...