Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, calatoriile si comunicarea vor fi sub cod rosu. Doua opozitii astrale la care participa doi malefici (Pluton si Marte) precum si efectul fazei de Luna Plina din 9 iulie vor fi elemente astrale responsabile de o semnificativa rasturnare a normalitatii. Ceea ce se putea rezolva simplu, printr-un dialog, printr-un telefon sau printr-un mesaj folosind tehnologia moderna acum va fi imposibil de solutionat; nu le vor fi de folos, nativilor, nici discutiile interminabile, nici sirul lung de argumente, nici dovezile graitoare dar de care nu se va tine cont. Scorpionii vor avea probleme in a sustine un dialog rational. Trairile intense, revolta, subiectivismul vor lua locul masurii si logicii. Aspect extrem de prost pentru cei care sustin examene; candidatii se vor incurca in detalii, vor pierde timpul necesar elaborarii unei lucrari in timpul limita acordat, vor gresi, o vor lua de la capat si tot asa, oferind argumente examinatorilor sa-i depuncteze. Probele orale vor suferi de pe urma impactului emotional al momentului (trac) sau al ipostazelor mai putin confortabile in care se va desfasura examinarea. Calatoriile pot fi presarate cu mai multe episoade care vor complica sau prelungi deplasarea din cauza problemelor tehnice, starii speciale a unui drumul, conditiilor meteo nefavorabile. Cele mai prost aspectate vor fi, pentru acesti nativi, excursiile la munte, sporturile la altitudine, alpinismul, drumetiile prin locuri riscante.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, interesul principal al nativilor se va indrepta spre public, imagine, notorietate, confruntare de opinii, castigarea sau mentinerea nestirbita a autoritatii pe fondul unor posibile contestari.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, interes pentru latura afectiva: chef de aventura, de sentimente impartasite, de reechilibrare prin tandrete, duiosie, emotie. Moment favorabil pentru creatie si interpretare artistica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...