Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, Scorpionii vor tine cont de ratiunile practice ale unor relatii de prietenie care, in prezent, schioapata. Ei vor lua in calcul pastrarea dar si supravegherea lor daca, la mijloc, sunt interese majore sau planuri si proiecte comune care trebuie duse la bun sfarsit.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, nativii se vor afla sub influenta vibratiei astrale a fazei de Luna Plina in Balanta, care se va produce in ziua de 11 aprilie si care se va exercita asupra celor doua case ale sanatatii. Pe o alta directie de viata, Scorpionii care trec printr-un proces de refacere dupa o operatie sau o afectiune de lunga durata pot retrai simptome si stari organice deficitare, pe care le credeau rezolvate prin vindecare. Este un semnal dat de organism ca afectiunea trebuie tratata in continuare, cu atentie, si ca organul respectiv sau intregul organism este inca slabit, motiv pentru a nu aborda un mod de viata normal, ca si cum ar fi pe deplin sanatosi. Din a doua perspectiva a interpretarii astrologice, cea a relatiilor de munca si a activitatii profesionale de fiecare zi, se identifica evenimente-surprize. Unele vor fi consecinta aplicarii unor acte normative de data recenta. Altele vor fi provocate de “combinatii” si “lucraturi”, de manevre menite sa compromita sau sa dea peste cap cursul normal al activitatii lor. In spatele acestor actiuni mai poate sta un act, un gest, abuziv, ascuns, tainuit.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, Luna se va afla in sectorul natal si le va da suportul fizic si psihic necesar pentru a rezista provocarilor care le vin de la parteneri. Pe aceasta directie, Mercur, intrat in miscare retrograda, din 11 aprilie, ii va face sa se razgandeasca in ultimul moment ori sa amane pentru trei saptamani o decizie de implicare intr-un proiect comun.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, preocupari legate de gasirea unei cai legale pentru a rezolva o problema baneasca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...