Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, posibile insomnii, migrene sau stari de agitatie; unele dintre ele pot fi ecoul organic al acumularii tensiunilor de peste zi la locul de munca.

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, stabilitate, impinsa uneori pana la rigiditate si fixism, ori incapatanare in chestiunile parteneriale.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, frecvente schimbari ale punctului de vedere cu privire la modul in care ar trebui abordat sau rezolvat un interes material. Insistente pentru a rezolva o disfunctie financiara, cel mai adesea legata de felul in care s-a facut, la un moment dat, retribuirea lor care le-a provocat o paguba.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018. Scorpionii se vor afla in fata unui important eveniment astrologic: revenirea planetei Jupiter in semnul lor zodiacal cu o dubla semnificatie: aceast tranzit incheie circuitul deschis cu doisprezece ani in urma si deschide un circuit nou, bazat pe alte premize, valente si forti de expresie astrala manifestate diferit in viata fiecarui nativ, in functie de varsta si locul lui in societate, permitand salturi existentiale, impliniri si reconfigurari ale optiunilor fundamentale.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, etapa a presimtirilor, intuitilor, telepatiilor, inspiratiilor subtile.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, chestiuni de autoritate si imagine. Atentie la ideile care trec prin mintea lor ca o adiere, lasand impresia de gand trecator dar care contine sugestii esentiale care, daca vor fi analizate cu atentie, le vor furniza nativilor datele necesare pentru a disocia advarul de fals si pentru a atinge esenta evenimentelor; ar mai putea fi vorba si de aluzii, de un subtext strecurat cu abilitate intr-un noian de cuvinte aparent neinteresante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...