Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, dorinta nativilor este de a consolida niste relatii de curand create bazate pe cooperare, proiecte comune, castiguri rezultate din afaceri. Nu intotdeauna insa vor avea succes, unele persoane dovedindu-se greu de manevrat si influentat.

Intre 9 si 10 ianuarie, se pot ivi niste situatii care le pot permite sa schimbe intrucatva criteriile de salarizare de pana acum. Astfel, se pate ivi posibilitatea unei renegocieri a contractului, se poate face transferuri sau schimbari de statutul si responsabilitate profesionala pe care nativul este bine sa le valorifice acum in vedere rediscutarii conditiilor de plata. Initiativa trebuie sa vina din partea dvs.

Intre 11 si 12 ianuarie, Scorpionii vor fi macinati de tot felul de stari difuze, greu de catalogat al caror mobil pleaca de la unele perceptii subtile, de la intuitii, presimtiri sau semne care le transmit lor, pe aceasta cale neconventionala, ca o persoana sau o situatie nu e in regula. De aceea, vor deveni banuitori la tot pasul, atenti, la panda ca sa mai prinda un argument in vederea consolidarii unei opinii. Alteori, destul de porniti pe cate cineva, care nu le face pe plac ii urmaresc in tacere, pas cu pas, ca sa stie tot ce fac aceia.

Pe 12 ianuarie, Mercur va intra in casa comunicarii si va accentua indispozitia lor spre comentarii, schimb degajat de opinii si impresii. Scorpionii vor deveni rezervati, tacuti, atenti la tot ce e in jurul lor si prea putin dispusi sa se lase antrenati in vizite si intalniri ca intre prieteni.

Din13 ianuarie, se vor manifesta tendinte puternice de emancipare sau de afirmare ale nativilor bazate pe orgoliu si dorinta de a indeparta dintr-o miscare (bine studiata inainte), un adversar, un competitor, un detractor, un personaj critic sau ostil lor. Indiferent de varsta, casa a V-a a povestilor de dragoste are tot ce-i trebuie: si sarea (Venus) si piperul (Marte) necesare pentru a – impinge in bratele aventurii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...