Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, continua intentiile de simplificare a vietii afective si a relatiilor de amicitie, manifestate in ultimele doua zile ( 4 si 5 mai) din dorinta de a nu-si mai complica viata cu aspecte neimportante sau secundare pentru ei, in aceste momente. De acea, vor trece cu vederea derapajele unor prieteni si nu vor intoarce, ca alta-data, pe toate fetele, o vorba, un suras, un gest al iubitului sau a iubitei din dorinta de a afla ce se ascunde in spatele lor. Acum, Scorpionii se concentreaza pe problemele personale.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, cele doua case ale sanatatii vor fi tranzitate de cele cinci planete care se vor afla, pe aceasta directie, in opozitie, si care pot genera stari organice de scurta durata dar intense: migrene, insomnii, nervozitate accentuata, agitatie, tulburari de vedere sau tulburari ale sistemului neuro – vegetativ care vor influenta rinichii si suprarenalele.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, Luna va strabate Scorpionul si se va afla, in ziua de 11 mai , la ora 00:42′, in postura de Luna Plina, marcand intr-un chip esential, chiar daca nu vizibil sau nu imediat, existenta acestor nativi pentru o luna si, respectiv, un an cand se va incheia ciclul deschis acum, de aceasta faza cu vocatie speciala pentru nativi. In acest rastimp si casa a VII-a va primi influxurile etapei tulburand apele parteneriale.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, dinamica financiara ar putea fi influenta unei opozitii Luna/Marte, pe axa celor doua ase ale banilor si avantajelor materiale, loc astral in care identificam un potential conflictual care s-ar putea concretiza prin atitudini ostile si refractare oricarei intelegeri: Scorpionii vor dori sa-si atinga scopul si sa-si vada rezolvat interesul lor si numai al lor, nefiind dispusi sa cedeze nimic, nimanui.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...