Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, discutii principiale, care pun “pe masa” o neregula, o dezordine sau o nemultumire personala in relatia lor cu prietenii. Rostul acestei initiative este de a lamuri o chestiune pentru a nu le greva relatia.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, unele revolte sau reactii bruste vor fi reprimate din prudenta sau dintr-o strategie care nu le permite exteriorizarea sentimentelor, mai ales, fata in acelor persoanele pentru care Scorpionii nu vor sa-si dezvaluie latura lor vulnerabila. Aceste cenzuri interioare vor apare mai ales in relatiile de serviciu, atat cu colegii cat si cu sefii lor.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, Luna va tranzita zodia Scorpionului si le va da “apa la moara”, adica ii va alimenta cu energie si implicare afectiva in toate privintele si in toate directiile de viata. Scorpionii vor fi puternici, activi, subtili, motivati si inspirati. Unora, aceasta perioada, le va imprima un aer seducator, facandu-i fascinati si irezistibili. Atat femeile cat si barbatii vor emana un magnetism aparte pe care vor sti sa-l exploateze in beneficiul personal. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului si va influenta, in chip semnificativ, casa comunicarii: nativii vor deveni parteneri dificili de dialog prin precizia si meticulozitatea cu care isi vor pregati un atac verbal, o contestare, o aparare, o cerere sau o argumentare. Drumurile, insa, nu vor fi la fel de avantajate, multe dintre incercarile lor de a pleca la drum vor fi blocate de varii imposibilitati rezultate din indatoriri personale de ultima ora care impun noi prioritati. Chiar daca vor reusi sa plece la drum, este bine sa tina cont de piedicile si intarzierile care ii vor pune, mereu, in intarziere sau in contratimp cu orarul unor mijloace de transport in comun.

Pe 12 ianuarie, dupa ora 09:05, preocupari banesti intr-un context legal, oficial sau administrativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...