Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 5 și 7 octombrie dimineața, perioadă în care nativii vor fi înclinați spre discreție, tăcere, reculegere sau, în funcție de modul lor de viață curent și de provocări sau obligații sociale, dialoguri la obiect, clare și fără ocolișuri. Unora, acest tip de comunicare li se va părea cam brutal dar, cel puțin, va fi unul sincer. Deplasări făcute fără prea mare entuziasm, mai mult din obligație.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, constatări legate de casă, locuință sau de câte un membru de familie care nu le fac plăcere ori care, de la caz la caz, îi întristează și îi alarmează.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și se va plasa, până la 1 noiembrie a. c., în tranzit, prin casa I a personalității acestor nativi. Scorpionii vor fi printre puținii care vor extrage un avantaj de pe urma tranzitului Micului Benefic prin acest semn zodiacal. Pe fond, ei vor avea protecție discretă sau „ascunsă”, adică nu vor ști cine, cum și de ce îi apără de un risc, de un accident, de orice fapt de viață neplăcut pentru ei, și, poate nici nu vor realiza, pe moment, pericolul, care îi amenința.

Totuși, contextul se conturează unul mai puțin linear, pentru că le va insufla neîncredere în ei înșiși, în deciziile lor, sau în alții, în informațiile și sfaturile primite sau ofertele și invitațiile ce le sunt adresate și în spatele cărora, vor avea mereu tendința să bănuiască, că se află un motiv ascuns. De aici, și continua stare de suspiciune și, poate, chiar, de anxietate.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, tumult afectiv, trăiri intense, mult subiectivism și multă exagerare. Moment mai puțin prielnic pentru a înțelege corect despre ce este vorba în ceea ce francezii numesc „coté coeur”; de aceea, nici nu trebuie să se forțeze nota în situația în care unele relații trec prin tulburări sufletești.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...