Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 5-11 August 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, discutii presarate cu secvente “deranjante” (acuzatii, glume de prost gust, ostilitate manifestata in mod vadit, in public, fata de un nativ de catre o persoana anume sau un grup, momente jenante in care nativul, pus in dificultate, nu va sti cum sa iasa din incurcatura, preferand sa “paraseasca locul” decat sa se angajeze intr-o disputa in care stie, de la bun inceput, ca nu are sorti de izbanda, ca se afla in dificultate de imagine sau de credibilitate. Deplasari facute fortat de imprejurari, in care nativul nu poate actiona in deplina libertate de miscare. Sincope in relatia cu oamenii si institutiile din strainatate. Etapa presarata cu piedici si inconveniente pentru cei care vor sustine examene.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, vartej ametitor de preocupari si probleme, de provocari si reactii ale Scorpionilor; in prim-plan si “in joc” vor fi puse profesia, functia, autoritatea, responsabilitatea, succesul sau valoarea personala. Casele IV/X vor primi efectul Lunii Pline in Varsator din 7 iulie, acompaniata si de o eclipsa partiala de Luna, intr-un chip decisivi. Unele evenimente care se vor petrece, in legatura cu cele patronajul celor doua case, vor avea o nota radicala, importanta, peste care nu se poate trece cu vederea. De retinut, efortul urias pe care il vor face unii nativi, in acest rastimp, de a “forta mana destinului”, de a se afirma, de a pune mana pe putere, de a se impune intr-un mediu profesional, social, politic sau macar, in ochii opiniei publice.

Intre 9 si 11 august dimineata, sentimente analizate si traite cu o luciditate “cruda”, care ii poate impinge, pe unii, sa-si calce in picioare propriile emotii si simpatii, in numele unui interes. Tendinta de a cultiva relatiile “utile”.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, frecvente motive de agitatie si enervare la locul de munca, mai ales pe fondul unor nereguli, care se tin lant.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...