Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 31 octombrie, o informatie, o discutie mai mult orientativa, privitoare la bani, bunuri, avantaje materiale, poate avea loc.

Dupa ora 12 a aceleiasi zile si pana pe 2 noiembrie, nativii din Scorpion vor adopta o strategie de viata tipica lor, mai ales in momente grele, de cumpana, de incercare, cand nu sunt inca atat puternici ca sa iasa la atac. Ea presupune izolare, ascundere, introspectie, analiza. Sunt zile bune pentru meditatie, linistirea spiritului, gasirea unei solutii.

In aceasta perioada se realizeaza mai multe trigoane regale, construite de planetele aflate in tranzit prin Pesti, Rac si Scorpion, care-i avantajeaza pe nativi prin armonia interioara pe care o stabilesc in beneficiul unui progres mental, spiritual, psihic sau chiar organic.

Pe 3 si 4 noiembrie, orgoliul este supralicitat de tranzitul Lunii care le da Scorpionilor tendinta de a controla orice situatie, de a se “da mari”, de a-si subordona oameni si/sau, dupa caz, institutii sau circumstante in avantajul personal. Intre 5 si 6 noiembrie, in cercul lor de apropiati, pot apare figuri noi care pot aduce un “bine” in directia scopului pentru care acestia conlucreaza: siguranta, notorietate, simpatie, o imagine buna, autoritate intr-un domeniu, plus de experienta.

Pentru cei tineri poate fi vorba de intalniri memorabile, menite sa le schimbe viata (intalniri de destin), alteori poate fi vorba de oameni care au menirea sa-i protejeze pe Scorpioni acum sau mai tarziu. In plan afectiv insa, acelasi context astral poate pune capat auto-iluzionarii sau intelegerii gresite a unei persoane si a sentimentelor ei, motivand incetarea unei relatii. Din 2 noiembrie, Mercur incepe sa tranziteze semnul natal al Scorpionilor, rafinandu-le nativilor perceptiile, facandu-i subtili, intuitivi si telepati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...