Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, Scorpionii nu vor avea mare chef de vorba si nici de a face deplasari, calatorii sau excursii, de aceea pot declina oferte si invitatiile de a face mici escapade.

Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, mici evenimente, discutii sau vesti legate de unii membri de familie care-i pot lua prin surprindere, pentru moment programul zilei peste cap, daca trebuie sa se implice In rezolvarea lor din spirit de solidaritate sau din datorie morala.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, amalgam de sentimente, trairi interioare, stari si senzatii care Ii acapareaza. Unora le va face placere felul In care Ii va lua valul vietii și se vor lasa purtati de chemari, ademeniri, dorinte si pofte spre tot felul de aventuri sentimentale, erotice au culinare.

Altii vor simti nevoia sa compenseze ariditatea vietii lor de pana acum, traita In stres, dupa un program rigid, cu responsabilitati si termene impuse de altii si vor cauta sa-si faca viata frumoasa In felul lor: unii vor dori sa se sature de somn, altii vor dori sa citeasca, altii sa asculte muzica, sa se duca la o biserica la care nu au mai ajuns de mult, sa mearga la cateva spectacole etc.; doar ca, perioada va fi prea scurta pentru marea lor sete de a face si altceva, de a trai pe alte coordonate, pe placul inimii lor.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, dureri de cap, nervi, revolta provocata cel mai adesea de masurile juridice, economice sau administrative luate la locul de munca care nu-i convin Scorpionului. Tulburari organice care apar din senin.

Pentru acei nativi care traiesc In mijlocul unor evenimente cu impact major asupra personalitatii lor, tensiunea psihica va genera momente panica, cand se vor Indoi de oportunitatea unor decizii din trecut, cu atat mai mult cu cat, din 4 ianuarie, Mercur se va Intoarce In casa banilor castigati din munca proprie si, atunci, Indoielile lor vor fi justificate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...