Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Sentimente, impresii, pareri, vise, iluzii, deziluzii, e o forfota uriasa pe sectorul inima. Scorpionii nu sufera de sentimentalita, ci doar de un prea mare ecou al realitatii inconjuratoare in sufletul lor.

Adica provocarea din jur e de vina pentru ca e prea mare, prea complexa, devenind coplesitoare. Prietenii, cei cu care s-au inconjurat de-a lungul timpului, fac acum figura de “rau necesar”. Unii incearca sa-si administreze cat de cat rational, cu luciditate, atat starile cu care se confrunta, cat si ipostazele in care se afla. Constata ca sunt cam pe cont propriu.

In preajma datei de 6 februarie, un tovaras de drum, drum comun care sa tot aiba vreo 8-9 ani, ii poate face o figura urata unui nativ din Scorpion. Poate fi vorba de cuvinte, de afirmatii, de stil de a se purta, de gesturi, de atitudine ostila sau de fapte ce-l lezeaza cel din urma. Nu mai are nici un rost ca acesta sa rosteasca “Si tu Brutus?!”.

La ce bun? Si apoi, ar suna atat de fals si livresc, cand realitatea cu care se lupta e atat de concreta! In planul relatiilor afective nu este exclus ca, vreun Scorpion calcat pe coada, sa se concentreze pe o chestiune existentiala importanta pentru el (puterea, cariera, familia, patrimoniul) si sa se lepede de toate celelalte persoane din jur, chit ca acelea nu i-au facut nimic.

Sunt multe motivele astrale pentru care se poate spune ca unii dintre acesti nativi sunt prinsi la mijlocul unei intalniri astrale cu opozitii si cuadraturi numeroase, cu faze de Luna Plina, care il motiveaza si-l justifica sa actioneze astfel.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...