Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 30-06 Mai 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 30-06 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, intre relatiile de familie (parinti, respectiv, socri) si relatiile conjugale nu este armonie. E vorba insa de ceva trecator, provocat mai mult de orgolii si ambitii de moment.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, Scorpionii se vor cufunda in placerile vietii care sunt traite acum la cote intense si datorita sarbatorilor care justifica si permit deschiderea baierilor sufletului. Nativii vor deveni sensibili, sentimentali, nostalgici, dispusi sa se impace cu cei pe care i-au suparat, sa se intoarca la cei pe care i-au uitat sau i-au parasit, sa faca gesturi care sa-i emotioneze pe aceia si astfel, nemultumirile sa fie date uitarii. Daca acest plan afectiv functioneaza pozitiv si pe relatia parinti/copii, in schimb, fata de prieteni, Scorpionii nu vor gasi de cuviinta sa “treaca de la ei”, sa faca vreun demers menit sa atenueze un conflict sau o suparare mai veche. In privinta prietenilor liber alesi, Scorpionii se vor dovedi rigizi, dificili si exagerati sau, de-a dreptul, nedrepti.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, nativii se pot confrunta cu migrene, cu tensiuni nervoase, cu un dezechilibru organic greu de compensat prin metodele obisnuite (un ceai, un antinevralgic). In plus, cei care au afectiuni legate de fiziologia organelor localizate in zona capului, ar trebui sa se abtina si sa nu abuzeze de alcool, medicamente, mod de viata haotic, conflicte, mancare dezordonata etc.

Incepand cu seara zilei de 5 mai si pana la sfarsitul zilei de 6 mai, situatia se va complica semnificativ. Luna Noua in Taur, va opera asupra casei a VII-a, si va da relatiilor parteneriale un evantai de tendinte, care se vor manifesta, cate una, in parte, sau cu toatele, deodata, in functie de modul de viata si insertia sociala a fiecarui Scorpion. Vor fi vizate relatiile conjugale, procesele, despartirile, partajele de orice fel acum, pentru moment si, pe termen lung, prin semnificatia pe care o arunca acest inceput de ciclu astral, pana pe 26 aprilie 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: