Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 30-05 August 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-05 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 30-05 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 iulie, banii si iarasi banii sau consecintele financiare ale unor gesturi mai vechi care acum produc efecte. Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), radicalizari ale constiintei, incrancenari pe o idee, o intentie, o atitudine.

Ipostaza nu e prea folositoare, ea fiind, in realitate, rezultatul unei crize de constiinta neconsumata pana la capat, ale carei motivatii functioneaza excesiv pe directia lipsei de suplete, de intelegere a realitatii sau a adecvarii la motiv.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), unii Scorpioni pot trai un moment esential in evolutia lor sociala, profesionala provocat de forta uriasa de impact a fazei de Luna Noua in Leu (Soarele fiind in domiciliu). In centrul evenimentelor, care se pot produce in acest rastimp sau, cu o marja de toleranta de 1-2 zile in minus sau in plus fata de seara zilei de 2 august 2016, sta notiunea de putere, de autoritate, de exercitare a competentelor, de manifestare a vointei dar si a putintei de a actiona cu “mana de fier”.

Asta nu inseamna ca sunt excluse contestatiile si ripostele pe fondul unor relatii stridente. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, se contureaza multiple oportunitati legate de asocierile “folositoare”, de relatiile bazate pe o intelegere.

Din 5 august, vor fi favorizate dialogurile, intalnirile, intelegerile, asocierile sau sustinerile reciproce. Nu va fi vorba de sentimente ci doar de interese comune care vor sustine relatiile pana cand prioritatea intereselor individuale ii va desparti. La randul lor, relatiile sentimentale someaza.

Nativi nu au nici chef, nici timp sa se ocupe de persoana draga inimii lor, chiar daca formeaza “o pereche”. Un abandon, o indepartare, o uitare se poate instala acum sau se poate accentua, daca ea s-a instalat deja.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...