Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, nativii vor lua distanta de fata de toti sau doar fata de unii prieteni, din prudenta dar si din cauza starii de indispozitie prin care trec care ii impiedica sa fie deschisi, comunicativi si exuberanti.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, puternica nevoie de a se izola de factorii de stres, de a uita, de a se linisti si de se ocupa de ingrijirea corpului lor in scop terapeutic, de ingrijire, de preventie, de recuperare sau de relaxare. Posibil abandon sau amanare ori uitare, in sens propriu, a unor indatoriri sau activitati cu termen precis.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, stari interioare exacerbate, traite, uneori, paroxistic mai ales daca ele vin dinspre rude, familie in general, privesc statutul unui bun patrimonial sau al averii in general. Scorpionii vor reactiona destul de prost la evenimente, la situatiile de viata neprevazute: vor deveni ostili, brutali, galagiosi, necooperanti si intoleranti cu greselile altora.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, posibile intrevederi si discutii cu functionari si „oficiali” pe teme banesti. Abordare din perspectiva juridica a unui cadru de activitate care presupune salarizare, remunerare, castig banesc. Continua sa fie active aspectele de viata decisive, cu impact major asupra carierei si imaginii nativilor, mai ales a celor maturi, din cauza (sau datorita) celor doua Noduri Lunare, active pe axa caselor IV/X, a familiei si a ridicarii in rang social prin meserie de responsabilitate profesionala, axa marcata de tranzitele planetelor personale prin Varsator intr-un chip destabilizator. Surprizele, intr-o nota alarmanta sau, dimpotriva, multumitoare, se pot derula intr-o inlantuire de fapte si evenimente „ca-n filme”. Atentie majora la deciziile privitoare la cariera conditionate de constrangerile familiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...