Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, pentru unii, axa celor doua case ale banilor si bunurilor materiale, (plati, salarii, dividende, cadouri, mosteniri, favoruri, inlesniri) sta destul de prost. Cel putin, asa pare sa fie situatia spre 5/6 mai cand va opera o combinatie astrala dezavantajoasa.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, va fi randul proiectelor sa intre in criza. Ceva ce si-au propus merge greoi, s-a blocat intr-o procedura juridica sau intr-un demers oficial care intarzie sa produca efecte. Un alt sector care ar putea sa le dea batai de cap unora este cel legat de stabilitatea si performanta la locul de munca unde, astrologic, se identifica mai multe motive de tensiune si nemultumire formulata in mod deschis. Unii Scorpioni ar putea fi revoltati de masurile care s-au luat sau care urmeaza sa fie puse in aplicare, privind regimul lor de munca: atributii de serviciu, salarizare, raspundere, functie, relatie cu sefii, evenimente care schimba statutul institutiei (faliment, reorganizare, desfiintare, fuzionare, modificarea legislatiei etc.).

Pana pe 9 iunie, unele persoane (depinde si de felul in care isi desfasoara activitatea) vor avea o surpriza in acest sector de viata.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, principalele lor directii de viata vor intra in contradictie cu o chestiune contractuala, cu o relatie parteneriala (de afaceri sau de munca), conjugala, procesuala. Acolo unde exista premizele ca acest context astral sa se confirme, se poate vorbi despre situatii-limita, despre blocarea initiativei personale sau a posibilitatii de actiune nestingherita , un fel de “n-am incotro”.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, posibil apel la un prieten de la care asteapta un sfat, o “mana de ajutor”, o solutie practica dar, mai bine nu l-ar face, daca nu sunt siguri de “bonitatea” morala a respectivei persoane.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...