Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Luna Neagra va incepe sa-si joace rolul, stricand – discret, dar temeinic, multe dintre relatiile bazate pe scopuri si interese comune. Nativii renunta la o serie de persoane, ignorandu-le sau alungandu-le de-a dreptul din anturajul lor, dar si altii ii cam parasesc.

Banii sunt un capitol important si complex, mult prea bogat in sensuri si semnificatii pentru a fi epuizat acum si aici.

Cert este ca, intre munca sau orice fel de activitate platita si bani se naste un conflict controlat sau dirijat de insusi Jupiter din casa puterii, pe fondul unei “incrancenari” astrale mentinuta de Saturn, in chiar semnul lor natal.

Si nu e de loc simplu de rezolvat, cel putin acum. Zilele de 5 si 6 pot aduce un flux de stiri dintre cele mai contradictorii si mai greu de verificat. Unele induc teama, altele sunt greu de crezut. Par simple zvonuri, dar se va dovedi ca nu au fost asa. Seara zilei de 4 decembrie, dimpreuna cu dimineata zilei de 5, reprezinta o confruntare dramatica intre planete, care, pentru unii nativi, nu va ramane fara consecinte. Unele se vor putea observa si trai imediat.

Altele, mai perfide, vor avea nevoie de timp: pana in vara lui 2015. Marte va intra pe 5 decembrie in casa lor a IV-a. Desi va avea un tranzit scurt (pana pe 12 ianuarie 2015), atentie! – el va zdruncina tot ceea ce inseamna echilibru de familie, avere, zestre, rezerva patrimoniala sau baneasca pentru zile grele.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...