Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 29 august poate trece relativ banal. In schimb, perioada 29 august dupa-amiaza – 2 septembrie dimineata , subliniaza nevoia acestor nativi de a iubi, de a fi iubiti, de a se apropia sufleteste de copii, mai ales daca, in ultimul timp pe relatia parinti/copii sufera de pe urma divergentelor, instrainarilor sau al unui mod de viata la distanta.

Luna Plina din 29 august scoate la iveala “locurile goale” din sufletul lor sau suferintele vechi si nevindecate. Și in planul relatiilor de prietenie se poate vorbi de dorinta “de a strânge rândurile”, de a se identifica prin apartenenta la un grup prin ideile, idealurile, interesele sau mizele sociale ale membrilor sai.

Intre 31 august dupa-amiaza si dimineata zilei de 2 septembrie, nativii se vor dedica, dupa cum este cazul pentru fiecare in parte, muncii de zi cu zi, sau sanatatii. Nervozitatea si iritarea sunt doar doua dintre reactiile comportamentale ale acestor nativi pe fondul stresului astral ce le controleaza casele sanatatii. Unii se alarmeaza peste masura si se pierd cu firea vazand ca nu se mai pot abtine si dau frau liber unor tensiuni interioare cu urmari in planul starii de sanatate imediate.

Implicate si respectiv afectate pot fi toate organele localizate in zona capului, rinichii si aparatul urinar, aparatul genital, sistemul endocrin, imunitatea organismului. Intre 2 septembrie dupa-amiaza si 4 septembrie, nativii pot trece prin momente de ostilitate manifestate cu precadere in relatiile dintre soti, prin crize de gelozie. Cea mai delicata este ziua de 4 septembrie cand se pot alimenta, in chip nefericit, conflictele si ambitiile ce s-au instalat in ultimii trei ani, intr-un plan partenerial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...