Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 29-04 August 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, clipe de uitare a preocuparilor cotidiene, dorinta de izolare de forfota vietii, abandon in bratele somnului, nevoie de repaus, de tihna, de calm si liniste, la propriu si la figurat.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, Luna se va afla in tranzit prin zodia Scorpionului si-i va “incarca” pe nativi, deseori negativ, facandu-i sa-si consume resursele in reactii pur subiecte. Dar, ținand cont ca, Soarele si Marte se afla in tranzit prin zodia Leului, se poate anticipa o nota de revolta impotriva propriei lor persoane, nativii reprosandu-si slabiciunea in exercitarea functiei, abordarea neprofesionista a unei probleme de maxima importanta. Exigenti, se vor certa, in sinea lor, ca nu au fost la inaltimea asteptarii celor din jur.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului si va imprima activitatilor specifice casei a IX-a mai multa responsabilitate, mai mult spirit critic si mai multa rabdare in analiza detaliilor. Tranzitul le va da, tuturor celor care invata, capacitatea de a acumula cunostinte prin exercitiu, memorare si repetitie. Tranzitul Micului Benefic va contribui si la rafinarea spiritului.

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, demersuri in forta pentru a rezolva chestiuni banesti care zac nerezolvate de mai mult timp ori care s-au impiedicat in clauze legale si chichite juridice.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, Scorpionii vor manifesta reticenta in a accepta anumite conditii si vor refuza sa cedeze in fata presiunii care se va exercita asupra lor. Neincrezatori, acestia se vor apuca sa faca anchete, cercetari pe cont propriu si investigatii discrete. Din motive numai de ei stiute, vor evita sa se pronunte in public asupra unor chestiuni delicate sau controversate legate, uneori, de locul lor de munca. Nota generala a saptamanii: radicalizarea atitudinii fata de unii (fosti) prieteni si apropiati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...