Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 noiembrie se stabilesc raporturi subtile, armonice intre planetele aflate, in prezent, in tranzit prin semnele de Apa (Rac si Pesti) cu Soarele nativilor.

Ei pot beneficia de aceasta perioada pentru a se ocupa, cu succes, de persoana lor, de sufletul lor, de gandurile lor. In aceste doua zile activitatea practica este cam precara. Nu vor fi nici harnici, nici eficienti. In schimb, activitatea intelectuala, viata sentimentala, creativitatea, sensibilitatea vor fi traite la cote mari si profitabile pentru constructia lor interioara. Sunt avantajati, in acest rastimp, actorii, artistii din toate domeniile de creatie, cei care trebuie sa faca apel, in activitatea lor interpretativa sau de creatie, la emotie, la pasiune, la forta empatica.

Intre 30 noiembrie si 2 decembrie pana la pranz, se pun probleme de autoritate, de exercitare a unei functii, de apel la o serie de prerogative (rang, demnitate, autoritate profesionala, notorietate etc.). Desfasurate cu oarecare emfaza, acestea il pot pune, totusi, intr-o lumina buna pe Scorpion. Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie, multi Scorpioni se vor confrunta cu dorinta secreta da a consolida o serie de relatii amicale, iar interesul sau beneficiul personal nici macar nu este ascuns.

Discutiile despre bani sau despre afaceri sunt viciate de tranzite intre 3 si 4 decembrie. Atentie la o serie de conjuncturi, mai degraba oficiale, institutionale, care impiedica, pe 30 noiembrie, efectuarea unor operatiuni banesti. In relatiile cu copiii, parintii Scorpioni se vor dovedi intransigenti, autoritari si lipsiti de tact pedagogic. Relatiile afective sunt, intre 2 si 4 decembrie, supuse capriciilor sau intereselor personale care-l indeparteaza pe nativ de fiinta iubita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...