Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, stari ciudate, presimtiri, neliniste provocate de situatia particulara prin care trece un membru de familie sau situatii care afecteaza intreaga familie a nativului.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, universul sentimental se complica prin tot felul de pareri, unele justificate, altele subiective nascute din trairile lor infierbantate. Desi, pentru unii, poate fi vorba de clocot afectiv, totusi, mare lucru nu pare sa se intample pentru ca, pe acest segment de viata, Scorpionii vor prefera sa nu treaca la actiune.

Totusi, sfarsitul zilei de 5 noiembrie si intreaga zi de 6 noiembrie va oferi celor care desfasoara activitati in care este nevoie de talent, har, inspiratie, imaginatie creatoare o ipostaza astrala memorabila. Pe acest fundal astral se pot contura idei si proiecte de mare valoare, se poate materializa un gand pretios care se va transforma intr-un produs de mare valoare.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata piedici in calea rezolvarii unei probleme minore de munca. Teoretic, poate fi vorba de un ghinion, de o neconcordanta; practic, se pot identifica niste piedici care apar din senin. Posibile dusmanii si rivalitati intre nativi si colegii lor care, pentru moment, doar il vor incurca pe nativ. Peste cateva saptamani insa, ele vor deveni evidente si vor crea efecte.

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, rezistenta in dialoguri, cu menirea de a rezolva, negocia sau stabili niste puncte de vedere si niste cadre de actiune intr-un proiect. Scorpionii nu vor ceda usor si vor desfasura strategii de aparare a interesului personal, lezat, intrucatva, de respectivele premise contractuale sau parteneriale. Mercur va ramane in zodia Scorpionului intreaga saptamana rafinandu-le perceptiile si transformandu-i in fiinte subtile, atente, sensibile, intuitive si extrem de abile; in varianta peiorativa va fi vorba de mici (mari?) viclenii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...