Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 28-03 Iunie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 28-03 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 28 mai, continua sa se consolideze un aspect astral conturat din 2 7 mai cu privire statutul personal al nativilor din Scorpion, si, de la caz la caz cu privire la afacerile, procesele, dusmaniile sau casniciile acestora, motiv pentru care unii incep sa nu se simta bine. In functie de varsta, de natura problemei care se ridica pentru fiecare persoana in parte, se poate vorbi de spaima, de exasperare, de revolta. Pentru unii, poate fi vorba de reeditarea sau continuarea, la alt nivel, a unor conflicte care s-au declansat in a doua parte a lunii februarie 2016, pentru altii aceste evenimente, care le rascolesc intreaga existenta, abia acum se concretizeaza.

Intre 29 si 30 mai, tranzitul bland ar modest al Luni prin casa a V-a nu poate sa concureze cu impactul pe care il are, din 27 mai 2016, revenirea planetei Marte, guvernatorul Scorpionilor, in semnul lor natal, alaturi de influxurile recent intratei, in aceiasi zodie, a Lunii Negre. Astfel ca, disponibilitatea spre duiosie, sentimente, poezie, armonie va fi limitata drastic de acest cuplu nou format.

Intre 31 mai si 1 iunie, unii nativi vor da dovada de ambitie sau de un spirit refractar care, exhibat la locul de munca, le va crea antipatii sau va provoca reprosuri. Stare de spirit agitata, comportament gata de riposta. Pe acest fond psihic, reactiile organice la stres, oboseala, foame, contradictii, iau aspectul unor crize migrenoase sau a unor pusee de febra trecatoare. Perioada total neindicata pentru a se aborda subiecte delicate sau cu risc sporit de a degenera intr-un conflict deschis.

Intre 2 si 3 iunie, pe casa a VII-a, se aseaza o predispozitie astrala care poate provoca sentimente negative care, la randul lor, sa stea la baza unor idei, initiative, afirmatii sau comportamente ostile, rigide. Nota generala este de neintelegere partial sau total a unei situatii, de cramponare, de limitare sau de lipsa de orizont in abordarea unei teme de discutie. Context total neindicat pentru semnarea unor acte sau pentru negocieri ce presupun suplete si diplomatie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: