Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, casa, relatiile cu parintii, grijile privitoare la patrimoniu vor fi marcate de revolta, furie, nemultumire. Luati prin surprindere, nativii vor face o trecere in revista a solutiilor, a riscurilor si a consecintelor. Fiind vorba de faza de Luna Noua, in cuadratura cu casa I a personalitatii lor, unii s-ar putea afla in fata unui nou inceput (alta casa, alte relatii, etc.).

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa muncii pe care o va “dinamiza” intr-un chip exagerat. Certurile si conflictele pot fi din ce in ce mai intense sau din ce in ce mai greu de tinut sub control; ele se pot naste intre angajati, indiferent de ierarhie. Aspectul stresant, cu efecte juridice in timp, va dura pana pe 10 martie.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, stare buna afectiva. Cei tineri, se vor cufunda in placerile dragostei, ale divertismentului, ale bucuriilor artistice. Ipostaze astrale favorabile actorilor, cantaretilor, balerinilor, artistilor plastici, celor care lucreaza in moda.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, nervi intinsi la maximum, la locul de munca. Motivele de stres pot fi multiple: sarcini de serviciu contradictorii, avarierea utilajelor, neconcordanta intre sectoarele de activitate, decizii care nu pot fi puse in practica, observatii critice.

Pe 3 februarie dimineata, in casa muncii, va intra si planeta Venus. Pentru cateva zile, lucrurile ar parea ca se indreapta dar dinamica astrala se va radicaliza pe masura ce va trece timpul, generand, pana pe 6 iunie, noi situatii critice. In acelasi registru se va inscrie si sanatatea: crize de nervi, pusee de hipertensiune, tulburari de gandire, stari de agitatie, insomnie, disfunctii renale care se vor intensifica sau se vor atenua in functie de tranzitele acestei primaveri. Din 3 februarie, se vor insinua divergente parteneriale provocate de orgolii si ambitii personale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...