Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Centrul vietii si activitatii Scorpionilor este legat, saptamana viitoare, de munca si sanatate. Toate avertizarile noastre cu privire la un risc dar si la o conduita adecvata pentru a preintampina o serie de afectiuni noi ori de a le agrava pe cele cronice, raman valabile.

Doar ca, prin aparitia in acest camp astral, a planetei Mercur, incepand cu 31 martie, latura activitatii psihice este solicitata de inca o ipostaza, indusa de acest tranzit. Ea priveste sau “loveste” comunicarea, verbalitatea, exprimarea orala dar si capacitatea de a intelege un mesaj, o informatie ori de a reda un continut ideatic.

Aici se pot produce, in functie de varsta, tablou clinic general, constitutie, o tulburare: unii pot intelege mai greu sau incomplet ori eronat un mesaj verbal, altii citesc dar nu inteleg nimic sau incurca notiunile. Cei afectati de aceste tranzite afirma ca “li s-a pus o ceata pe creier”.

Aceasta formulare sau oricare alta asemanatoare, vrea sa spuna ca ei insisi simt ca ceva in mecanismul proceselor lor de gandire nu functioneaza normal, ca inainte. Tendinta generala este sa dea vina pe ceva sau cineva: ca sunt obositi, ca i-a enervat o persoana, ca n-au dormit bine. In realitate, este vorba de o suprasolicitare a fiziologiei sistemului nervos central. Fireste ca somnul insuficient, alimentatia defectuoasa, implicarea in conflicte etc. contribuie, amplifica dar nu justifica fenomenul acestor functii date peste cap.

Sunt vulnerabili cei in varsta, cei cu afectiuni sau accidente vasculare, cei cu o conduita lipsita de masura si temperanta. Medicatia adecvata si atentie suficienta cantitativ! Este fundamentala in aceasta perioada. Zile de risc sporit 3 si 4 aprilie

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...