Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 27 – 04 Martie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 04 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 27 – 04 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Efectele tranzitului Lunii prin casa a XII-a, din dimineata zilei de 27 februarie, se pot resimti in plan psihic (oboseala, plictiseala, exasperare, lipsa de rabdare) dar motivele par a fi cele ce tin de un dialog deficitar, de o relatie subreda la locul de munca, de degradarea generala a climatului in institutia unde lucreaza.

Intre 27 februarie (dupa ora 13 -14) si pana pe 29 februarie, Luna se va afla in sectorul lor natal si va reprezenta, fie si discret, o sustinere astrala pentru acesti nativi care vor putea extrage, din relatia Lunii cu planeta Marte (si ea in tranzit pe ultimele grade ale zodiei lor) si planetele din Pesti, tot felul de impulsuri si sugestii menite sa dea imaginatiei lor o efervescenta speciala, deseori utila, creatoare prin felul in care decid sa abordeze situatia de viata cu care se confrunta sau pe care o manipuleaza in chip avantajos.

Cel mai puternic, vor functiona ambitia si dibacia. Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), unii se pot arata neobositi in demersurile lor de a face bani, de a reglementa, prin un document oficial, un castig viitor, de a recupera un drept restant etc.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, Scorpionii devin susceptibili, neincrezatori, analitici, verificand date, informatii, stiri, opinii, judecati si strategii de o suta de ori inainte de a se baza pe ele intr-un rationament ulterior sau in luarea unei decizii.

Un context vulnerabil, plin de neprevazut se contureaza in preajma zilelor de 4/5 martie, cand nativii pot fi fortati de imprejurari sa aiba initiative dintre cele mai stranii. Multi, straini de adevaratele motive care stau la baza acelei optiuni, nu vor intelege ca acestia se afla la o “ananghie” pe care incearca sa o demonteze sau sa o atenueze prin strategii de protejare (in principal a averii, a familiei, a patrimoniului, etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...