Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 27 si 29 iunie se vor bucura de efectele tranzitului Lunii prin sectorul lor natal, ceea ce presupune o accentuare a tuturor trairilor care vor fi determinate de profunzimea starilor de spirit, de intensitatea reactiilor si trairilor, precum si de ardoarea cu care se lupta in viata.

Desi au destul de multe idei sau planuri A, B etc., totusi retrogradarea saturniana, ii obliga sa tina cont de faptele petrecute in ultimii 2-3 ani, de consecintele lor si de nevoia de a le solutiona.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si dimineata zilei de 1 iulie, ei se agita, vorbesc, fac tot felul de demersuri pentru a rezolva chestiuni financiare de amploare sau importante. Multe consultari, multe negocieri si un sir nesfarsit de acte, hartii, cereri, completari de formulare, explicatii, contestatii pe relatia bani, taxe, fiscalitate, rate, plati, incasari, datorii, esalonari etc. Din seara zilei de 1 iulie pana pe 3 iulie vor avea parte de dialoguri dar nu toate le vor face placere, nu toate vor aduce un spor real de cunoastere.

eplasarile se vor scurta sub imperiul unor urgente sau suprapuneri de program, schimbul de idei este fracturat. Perioada e delicata pentru toti cei care sustin examene mai ales in ipostaza probelor orale: lipsa de suplete, de expresivitate si de spontaneitate, minte greoaie, exprimare simplista.

Aceasta predispozitie astrala este tulburata de faza de Luna Plina care adauga elemente ce complica tranzitul si asa dificil, generand explozii temperamentale, crize de scurta durata dar intense de furie, de revolta; in general, comportamentul este marcat de subiectivism, exagerare, neputinta, exasperare, creand disconfort relational in toate domeniile de viata si activitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...