Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, se pot manifesta destul de multe motive de suparare provocata de felul in care s-a degradat o relatie personala pe fondul conflictelor banesti. Afectarea baneasca va privi regimul curent al veniturilor (salariale, dividende, bonusuri si beneficii ori redevente si cote din mosteniri si tranzactii) prin implicarea altor persoane. Exista si alta latura delicata, cea a relatiilor cu persoane oficiale si institutiile ce ridica interdictii, aplica sanctiuni, creeaza dificultati.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, se va observa inclinatia de a recurge la impactul emotional pe care il pot crea marturisirile, amintirile sau argumentele de ordin afectiv ce ating “coarda sensibila”, sufleteasca, a unui personaj cu care intra in dialog sau a publicului larg. Acest recurs la afectivitate va reflecta, de fapt, lipsa argumentelor reale, credibile ori convenabile intr-o situatie critica, esentiala in economia vietii unui Scorpion.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, Scorpionii vor incerca sa puna piciorul in prag intr-o conjunctura oficiala, de reprezentare, de autoritate. Ipostaza astrala este, cat de cat, favorabila celor care au functie, rang, demnitate, titlu stiintific, prestanta profesionala si care se vor gasi in minoritate intr-un conflict de interese sau intr-o dezbatere publica.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, posibila tentativa de a se adresa unei persoane cunoscute pentru a-i solicita sfatul sau ajutorul. Dialogul poate fi util iar explicatiile oferite par a fi, pana la proba contrarie, oneste si rezonabile. In acest rastimp, va reveni insa, la un alt nivel, contextul vulnerabil care a functionat pe axa celor doua case ale banilor la inceputul saptamanii. El ar putea genera situatii stringente, de exemplu: instante oficiale inflexibile sa ia decizii impovaratoare pentru nativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...