Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Problemele majore legate de functie, nume, renume, rang, demnitate si casa sau familie se concentreaza dupa 2 ianuarie 2015 si evolueaza, oscilant pana cand, in prima saptamana a lunii februarie 2015, se va reedita intreaga situatie, ori chiar se va ridica cota de alarma privind intensitatea desfasurarii lui si consecintele ce decurg de aici.

Rezolvarea acestor ipostaze de viata tine de primavara/vara anului viitor. Casa schimbului de idei si informatii depinde si de nivelul sau directia spre care se indreapta dialogul. Pentru invatare, contextul, in ciuda vacantei si sarbatorilor care presupun o pauza intr-un proces pedagogic, este avantajat de astre.

Nativii pot invata (mai ales in ipoteza unui examen apropiat) mut, bine, temeinic. Altii se pot intalni cu rude, cunostinte sau vecini si pot avea cu acestia un schimb de replici marcat de discretie sau vadind, de-a dreptul nepoliticos – ca nu au chef de vorba. Daca acest schimb de idei se desfasoara intr-un cadru relativ oficial sau institutional, atunci se poate vorbi de o conversatie reticenta, greoaie, cu multe abtineri in privinta detaliilor sau argumentelor.

Pe acest fundal general care isi pune amprenta, direct sau indirect, pe relatiile sociale, se pliaza aspectul astral specific zilelor de 31 decembrie 2014 si 1 ianuarie 2015 cand radicalismul si intoleranta isi vor spune cuvantul, cu toate ca, nu asta ar fi indicat sa se intample. Tendinta generala de a ameninta cu ruperea relatiilor contractuale, matrimoniale, financiare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...