Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 si 27 septembrie sunt momente indicate pentru a actiona in plan afectiv. Mai intai asupra lor insisi.

Este nevoie de un strop de luciditate pentru a decela ceea ce se intampla cu ei. Daca nu reusesc singuri, atunci pot primi ajutor de la prieteni care pot judeca o serie de evenimente ce-i privesc cu multa precizie. Este bine sa se tina cont de punctul acelora de vedere, chiar daca el este taios si nu prea le convine, pentru ca acea perspectiva are darul de a pune lucrurile la punct. Abordarea lor este suficient de logica, de bun-simt si de adecvata la realitate pentru a fi luata in calcul.

Mai departe se va pune problema abordarii unei conduite adecvate acestor concluzii dar, pentru asta, vor avea destul timp. Principalul este ca, in acest joc secund intre “ratiune si simtire”, ei sa fie ei lamuriti. Între 28 si 29 septembrie Luna Plina priveste cele doua case ale sanatatii. Un risc in plus aduce Luna Neagra care complica cu aspecte neprevazute un tablou clinic.

Fiind vorba si de o eclipsa ce se suprapune pe faza de Luna Plina, indicat ar fi ca nativii sa se abtina de la excesele de orice fel. În alta ordine de idei, se poate face lumina intr-o chestiune legata de locul de munca, unde detaliile ascunse fac diferenta dupa cum, nu este exclus, ca ei sa fie implicati intr-un conflict care se aprinde in legatura cu activitatea lor curenta, cu consecinte greu de estimat, pentru moment.

Pe 30 septembrie si 1 octombrie, tendinta generala a acestor nativi este de sa-si impuna punctul de vedere sau un interes special intr-o colaborare, asociere etc. Pe 2 octombrie, Scorpionii discuta despre bani, fac planuri ce vizeaza un castig dar, de fiecare data, se lovesc de o chestiune de principiu, de o prevedere legala pe care incearca sa o evite. Discret avantaj de imagine, intreaga saptamana.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...