Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, discrete probleme de stare interioara care le pot da genera amplificarea unor nelinisti si nemultumiri mai vechi. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 persoana acestor nativi va fi pusa la incercare de tranzitele aspre ale momentului. Ei vor fi ingrijorati pentru tot ceea ce tine de un prezent tulbure sau de un viitor nesigur.

Premizele astrale poate ca nu sunt chiar atat de negre pe cat le resimt acum. Totusi, nu este exclus ca o serie din aceste presimtiri sa se adevereasca si, ceva in existenta lor, sa intre in deriva. Una dintre cauze ar putea fi, relatia cu unul dintre membrii de familie sau chiar cu intreaga familiei. Alt motiv ar fi averea ori un patrimoniu comun. Dupa cum, exista si riscul ca evenimente neprevazute, exterioare lor, sa se reflecte in chip negativ asupra sectoarelor si intereselor mai sus amintite.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, banii vor fi o problema efervescenta. Multe lucruri sunt posibile, pe sectorul financiar, in acest rastimp, si cam toate detaliile relatiei nativilor cu banii privesc un context juridic, sunt o consecinta legala ori necesita recursul la lege si oamenii legii.

Atentie marita la chestiunile financiare in care intra, direct sau indirect, una sau mai multe relatii cu strainatatea precum si felul in care evolueaza lucrurile la locul de munca pe directia salarii, plati, comisioane etc.

Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, comunicare va fi restransa, re4strictionata, limitata sau precara ( in acest din urma caz, din dorinta sau neputinta nativilor de a depasi psihic niste momente stresante). In mod normal, este vorba de ceea ce romanul defineste prin notiunea generala ” a nu avea chef de vorba”. Dar mai poate fi si o chestiune de optiune in care tacerea e o strategie iar prudenta o forma de aparare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...