Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, univers interior incarcat de discrepante si constatari nemultumitoare, resimtite cu intensitati diferite; celor mai sensibili, momentul le va da dureri de cap, la propriu, si clipe de enervare. Venus va intra in zodia Leului si va deschide un capitol important in viata lor profesionala. In principal, este vorba de succes, de izbanda sociala, de imagine buna, de notorietate, de aplauze, in functie de natura meseriei fiecarui nativ. Impreuna cu Marte si Sensul Vietii, ea poate crea situatii speciale, cu vocatie de destin.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, Luna va strabate zodia Scorpionului dandu-le acestor nativi posibilitatea sa-si repare traumele interioare, mai mari sau mai mici, prin trairi speciale, intense, prin cufundarea in bai de spiritualitate si cufundare in oceanul de simtiri profunde, alimentate, in majoritatea cazurilor, de relatia parinte/copil, de o maternitate recenta, de comuniunea sufleteasca cu cineva drag sau de vecinatatea artei si a valorilor creatiei artistice.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, caruselul evenimentelor generate de numeroasele aspecte interplanetare pe semne de Foc poate angaja zona banilor si a recompenselor materiale, regimul muncii si cariera cu tot ceea ce decurge de aici: raspundere, bani, autoritate, demnitate.

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, Scorpionii vor fi “scumpi la vorba”, ei preferand sa asculte, sa observe atent, sa cantareasca dar sa nu reactioneze imediat. Spontaneitatea nu va fi atú – ul lor in aceasta perioada, de unde si senzatia celor din jur ca Scorpionii “s-au blocat”. Mercur, retrograd, va reveni pe 31 august in zodia Leului si va deveni un aliat de nadejde, pentru aproximativ doua saptamani, prin sansa pe care le-o va oferi de a reveni asupra unor decizii si de a revizui un plan de actiune important in economia vietii lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...