Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 27 decembrie, pana la ora 13, acesti nativi ar trebui, in mod normal, sa se bucure de efectele unui Trigon regal construit de Soarele lor cu planetele in tranzit prin Rac si Pesti, ceea ce le va spori farmecul personal, le va accentua sensibilitatea si le va rafina intuitia si procesele subtile de gandire.

Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, Scorpionii vor fi tentati sa-si impuna punctul de vedere, dorinta sau, dupa caz, interesul ori doar se pot afirma cu mai multa usurinta intr-un spatiu public, lasand impresia unor persoane autoritare.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie dimineata ei vor desfasura adevarate operatiuni de tactica, manipuland cu diplomatie relatiile de prietenie sau relatiile cu o serie de persoane din categoria celor “utile” lor in varii domenii si ipostaze. Vor stabili o strategie de intalniri, de discutii fie pentru a mentine calda relatia, fie pentru a incepe sa lanseze provocarile unor colaborari si parteneriate pentru a caror dezvoltare ulterioara prezenta sau implicarea acelora ar fi esentiala.

Este o perioada cand acesti nativi vor face mai ales ce trebuie, ce le convine sau ceea ce ii avantajeaza nelasandu-se cuprinsi de nostalgii sau duiosii, postura afectiva care se va reflecta si in felul in care vor gestiona si o relatie afectiva.

Pe 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, vor fi incantati sa analizeze ce s-a intamplat in ultimele zile in viata lor, cum au reactionat cei cu care s-au intalnit si ce atitudine sa adopte ei pe viitor. Pe 30 decembrie, planeta Venus va intra in casa a II-a banilor castigati prin efort personal dar, deja, din aceasta postura, ea jaloneaza un traseu contradictoriu cu privire la venituri si siguranta financiara. Atentie la aspectele de viata personala ce pot face obiectul unor comentarii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...