Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 26 – 01 Aprilie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 26 – 01 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, Scorpionii vor fi singurii nativi care vor reusi sa valorifice latura pozitiva din tranzitul Lunii prin zodia lor natala. Luna le va rafina simturile, le va ascuti intuitia, le va spori imaginatia.

Ce vor face ei cu aceasta zestre? In principal, vor analiza starea in care se afla, vor lua decizii, se vor hotari cum sa actioneze intr-o directie de viata ori, doar, se vor lasa dusi de aceste valuri de sensibilitate sporita care le va face bine, punandu-i in contact cu valori artistice sau religioase ce functioneaza in beneficiul lor mental, sufletesc sau spiritual.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), se vor pune doua probleme: banii si strainatatea. Ce legatura e intre ele?! Pentru unii, tranzitele pot indica posibilitatea de a castiga bani pe o relatie cu o tara in care muncesc, calatoresc sau in care se afla pentru un timp cu varii scopuri.

Pentru altii, tranzitele pot indica nevoia ca ei sa actioneze legal intr-o chestiune baneasca, sa intre in legalitate, sa faca ordine in acte, chitante, facturi, sa reglementeze ceva, nu neaparat sa faca cheltuieli. Raportat la casa muncii, acest rastimp sugereaza, in cazul unor Scorpioni, o modificare de ultima ora a formei de plata, a cuantumului prevazut in contract ori a conditiilor de munca, modificate printr-o anexa la contract sau printr-o reglementare oficiala, cu caracter colectiv, careia trebuie sa i se supuna.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, Scorpionii se vor dovedi circumspecti, analitici, tacuti, daca e cazul. Nota generala este neincrederea sau scepticismul lor cu privire la caracterul si natura umana a unor prieteni si cunoscuti de data recenta sau mai de demult carora, daca propriile lor capacitati de cunoastere sau informatii nu-i ajuta suficient, le vor verifica bonitatea morala sau profesionala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...