Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, situatii neprevazute in casa, gospodarie sau familie care nu fac placere.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, moment favorabil impacarii cu o persoana draga. Scorpionii pot deveni nostalgici, plini de tandrete si, intelegand ca au gresit prin indiferenta, izolare sau preocupari egocentrice, vor incerca sa repare vinile prin gesturi menite sa compenseze supararea provocata si sa recucereasca persoana de care sunt atasati afectiv. Etapa interesanta si pentru cei care desfasoara activitati creative, interpretative; Scorpionii vor traversa o perioada in care sensibilitatea lor artistica le va permite creatii speciale, cu fior liric si subtilitate.

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, sanatatea va fi solicitata din plin. Posibile stari nervoase exacerbate de influxurile destabilizatoare ale Lunii Noi din Berbec, din ziua de 28 martie. Care va genera disfunctiile organice bazate pe “dezechilibru”. In aceste zile, ar fi bine ca Scorpionii sa evite munca in exces, enervarile, oboseala, stresul prelungit, conflictele la locul de munca sau din inima lor (suparari, revolte, ingrijorari, etc.). Teren prielnic, prin scadere rezistentei nervoase si psihice, pentru derapajele de comportament la serviciu, unde nativii pot avea iesiri sau initiative neinspirate. Stabilitatea locului de munca poate fi amenintat de evenimente care schimba datele problemei. Vesti ingrijoratoare si masuri preconizate care ii pot pune pe jar. Astfel, cele doua domenii – munca si sanatatea – se conditioneaza si se influenteaza reciproc.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, demersuri dificile menite sa pastreze sau sa consolideze o alianta, o colaborare, un contract.

Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, Mercur va intra in casa a VII-a si va nuanta demersurile legate de parteneriate, permitandu-le nativilor sa-si sustina cu mai mult temei demersurile parteneriale.Mai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...