Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, sentimente contradictorii legate de o ruda sau de o problema de familie.

Pe 26 februarie, se va produce faza de Luna Noua, dublata de o eclipsa de Soare, care va da relatiilor afective o intensitate speciala. Viata sentimentala va fi marcata de neliniste, curiozitate, dorinta de implinire personala prin dragoste, aventura sau, in functie de varsta, educatie si logica a vietii personale, prin creatie, preocupari artistice, bucurii estetice. Creatorii din toate genurile artistice vor fi avantajati; ei vor trece printr-o schimbare de viziune, de conceptie, de optiune estetica, de filosofie a vietii care le va permite sa se afirme, sa evolueze, sa “dea lovitura de maestru”. In registrul inferior, Scorpionii vor fi subjugati de pofte, chefuri si patimi, de dorinta de a incerca toate placerile vietii. Mercur, care va intra, tot in ziua de 26 februarie, in aceiasi casa a V-a, si le va influenta felul de a gandi, permitand un comportament concesiv pana la abandonarea unor principii in relatiile cu copiii sau cu persoana iubita.

Intre 26 februarie (9 dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, sentimentalismul se va amplifica pana la slabiciune, exacerband trairile subiective si colorandu-le cu nuanta speciala a patimii.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, posibile conflicte cu miza mare la locul de munca. In functie de postura in care se afla cei implicati sefi sau executanti, se poate vorbi de: modificarea atributiilor de serviciu si/sau a responsabilitatilor, modificari salariale, penalizari, masuri uneori justificate alteori exagerate sau abuzive, demisii, demiteri, evenimente care afecteaza institutia insasi. Stare de sanatate marcata de impactul conflictelor si al tensiunii nervoase in care traiesc acesti nativi asupra functiilor cerebrale.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, mobilizare interioara pentru a stabiliza o relatie parteneriala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...