Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a VII-a a parteneriatului cu toate ipostazele de viaţa pe care le presupune, de la casatorie, parteneriat, contract, la duşmani şi procese este in continuare alimentata de prezenţa Soarelui şi a planetei Marte (guvernatorul lor nocturn), ceea ce nu este de loc convenabil pentru ei pentru ca nu e simplu de trait cu doua opoziţii importante şi foarte active la Soarele natal.

Din 1 mai, Mercur se va muta in Gemeni, in casa a VIII-a a banilor, a bunurilor şi a beneficiilor materiale de la alţii, poziţie din care va genera discuţii pe tema patrimoniului, avantajelor, castigurilor şi demersurilor bazate pe inscrisuri oficiale.

Pentru perioada pe care o analizam nu se poate vorbi de contradicţii sau ipostaze contradictorii dar ele se vor afirma mai tarziu, in luna mai. Perioada analizata (25 aprilie – 2 mai a.c.) le mai aduce acelorasi nativi din Scorpion implicarea intr-o chestiune publica (imagine, putere, autoritate, demnitate profesionala) majora ce isi are originea in asocieri si contracte mai vechi ce isi vadesc acum viciile de forma si conţinut.

Tendinta generala a acestor nativi este de a reactiona impulsiv, temperamental, disproportionat fata de felul in care se pune problema, intr-o prima ipostaza. Dar, ceea ce ii surprinde pe cei din jur, este lipsa lor de suplete, reactia lipsita de diplomatie si adecvare la subiect ceea ce poate ridica numeroase semne de intrebare asupra naturii reale a conflictului abia conturat. Intr-o astfel de ipostaza e nevoie absoluta de ajutor de specialitate (avocati, consultanti din domeniile vizate etc.). Intre 30 aprilie si 2 mai se impune recuperare, liniste, refacere, reechilibrare fizica si psihica.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...