Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), Scorpionul va trai la maximum influxurile mai multor trigoane pe cele semnele de Apa, principalul segment, unde aceste efluvii astrale se vor revarsa, fiind casa a V-a a sentimentelor. Natura patimasa, posesiva a zodiei ii va impinge pe nativi sa se implice profund intr-o relatie. Totul pare a fi (sau cel putin asta vor si spre asta tind ei, inlauntrul inimii lor) un roman de aventuri – mai romantic sau mai picant -, dragoste si senzualitate sa fie! Contextul astral este favorabil conceperii unui copil, nasterii unui copil, apropierii de o persoana care ar putea juca un rol important, mai tarziu, in viata lor si, cand spun asta, nu ma gandesc la casatorie ci la posibilitatea unei schimbari de drum in viata, a unei evolutii spirituale, etc.

Perioada este minunata pentru toate tipurile de activitati care presupun sensibilitate, talent, emotie artistica, gust, trairi profunde, subtilitate, creativitate. In armonie cu planetele din Rac, cele din Pesti mai pot conduce la revelatii, la trairi mistice, la viata religioasa sau spirituala intensa, in care nativul sa se descopere pe sine, sa-si identifice vocatii si capacitati nestiute.

Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), va fi o perioada de munca, de efort sustinut, de implicare. Nu sunt excluse mici “furtuni” la locul de munca.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), tranzitele astrale nu sunt puternice dar ele le vor permite Scorpionilor sa reziste la presiunile de orice fel care se fac asupra lui de catre partenerul de fata, de afaceri, de contract, de catre colaboratori sau de catre partile unui proces in care 4 implicat si nativul. In dupa-amiaza zilei de 1 iulie, vor incepe discutii sau consultari pe teme de bani, bunuri, avantaje sau servicii pe care nativul ar urma sa le primeasca.

ota generala este data de impactul pe care il va avea tranzitul corectat al planetei Marte, Guvernatorul lor, aflat acum in zodia natala si care, le va permite pana pe 2 august 2016 sa aiba initiative inspirate, discrete, eficiente, diplomatice a caror abilitate si valoare se va dovedi mai tarziu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...